У Новоолексіївці та Каланчаку відкриють ЦНАПи для кримчан

У Новоолексіївці та Каланчаку відкриють ЦНАПи для кримчан

Укрінформ
Цього року у Новотроїцькому і Чаплинці відкриються нові Центри з надання адміністративних послуг (ЦНАПи).

Про це заявив Постійний Представник Президента України в Автономній Республіці Крим Борис Бабін під час прес-конференції в Укрінформі.

"На сьогоднішній момент, за статистикою звернень, ми бачимо реальні проблеми кримчан і насамперед - це отримання легальних документів... Ближче до Криму будуть Центри надання адміністративних послуг у Новотроїцькому і в Чаплинці - це відкриття цього року гарантоване. Також в процесі відкриття ЦНАП в Новоолексіївці Генічеського району і у Каланчаку (Каланчацького району). Ми вдячні ДМС за розширення штату в підрозділах в Херсонській області, а також за формування цивілізованого майданчика для отримання документів - ДП "Документ", офіс в Херсоні. Дійсно, там величезна спроможність і можна навіть казати, що сьогодні вона не перекривається. Тобто, ми відходимо від ганебного явища черг, від явища, коли люди не в змозі дійти до віконця, де вони отримають адміністративну послугу", - заявив він.

Читайте також: В Україні вже працює понад 740 сучасних ЦНАПів

Бабін також уточнив, що, за статистикою, додатково ДП "Документ " в Херсоні надає до тисячі адміністративних послуг кримчанам щомісяця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-