В Україні вже працює понад 740 сучасних ЦНАПів

В Україні вже працює понад 740 сучасних ЦНАПів

Укрінформ
В Україні вже працює більш ніж 740 сучасних центрів надання адміністративних послуг, і їхня кількість постійно збільшується.

Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе на своїй сторінці у Facebook.

“Якісні та сучасні адміністративні послуги така ж невід’ємна частина нас, як доступна медицина чи освіта. У 2012-му в Україні налічувалося всього 45 Центрів надання адмінпослуг, а за підсумками 2017-го їх уже 746. І ця кількість продовжує зростати”, - зазначив Парцхаладзе.

Дуже важливо, підкреслив він, що йдеться не тільки про збільшення кількості, а й про підвищення якості та швидкості надання послуг.

Читайте також: У чотирьох ОТГ Житомирщини відкриють сучасні ЦНАПи

ЦНАП – це постійно діючий орган або структурний підрозділ місцевої адміністрації, в якому за принципами єдиного вікна можна швидко та зручно отримати якісні адміністративні послуги.

Для підвищення доступності та якості адміністративних послуг у регіонах Мінрегіон спільно з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, ULEAD з Європою / ULEAD with Europe, Офісом реформи адмінпослуг, International Development Law Organization (IDLO), Офісом ефективного регулювання та ініціативною владою на місцях працює над проектом створення сучасних центрів надання адміністративних послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-