ФСВП РФ спростувала інформацію ЗМІ про вивезення Сенцова з колонії - ТАСС

ФСВП РФ спростувала інформацію ЗМІ про вивезення Сенцова з колонії - ТАСС

Укрінформ
Український режисер Олег Сенцов знаходиться в колонії №8 в Лабитнангі, повідомили у Федеральній службі виконання покарань (ФСВП).

Про це повідомляє ТАСС.

"Інформація про те, що засуджений Сенцов О. Р. нібито залишив виправну колонію, не відповідає дійсності", - заявили ТАСС в УФСВП Росії по Ямало-Ненецькому автономному округу.

Як повідомлялося, російська журналістка Вікторія Івлєва в ніч на неділю повідомила в соцмережах, що літак з Сенцовим на борту о 23.00 вилетів з Салехарда. Вона також висловила надію, що його доставлять у Київ.

Пізніше вона написала, що ця інформація може бути хибною.

"У мене немає більше ніякої інформації про літак і про Олега, і я, якщо чесно, починаю підозрювати, що над нами, можливо, добряче посміялися, на жаль", - написала Івлєва.

Читайте також:Інформація про вивезення Сенцова може бути помилковою - російська журналістка

Український режисер Олег Сенцов був заарештований у травні 2014 року і незаконно засуджений до 20 років ув'язнення. Він оголосив безстрокове голодування 14 травня з вимогою звільнення всіх українських політичних в'язнів. Останнім часом його самопочуття погіршилося.

Всього в Росії і анексованому Криму утримують близько 70 українських політв'язнів, серед них і журналіста Укрінформу Романа Сущенка, якого в РФ засудили до 12 років колонії суворого режиму нібито за шпигунство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-