Поліція, ЦНАП і музей - як хочуть оновити КПВВ на адмінмежі з Кримом

Поліція, ЦНАП і музей - як хочуть оновити КПВВ на адмінмежі з Кримом

Укрінформ
Голова Херсонської держадміністрації Андрій Гордєєв та прокурор АР Крим Гюндуз Мамедов обговорили створення на розташованих на адміністративній межі з Кримом КПВВ офісів правоохоронних структур.

Про це повідомляє прес-служба Херсонської ОДА.

"Голова Херсонської обласної адміністрації Андрій Гордєєв провів робочу зустріч з прокурором АР Крим Гюндузом Мамедовим щодо облаштування контрольних пунктів в’їзду-виїзду у Херсонській області, зокрема мовилося про створення кімнати прийому громадян правоохоронними органами Криму", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в ОДА, у таких офісах можна буде оперативно зафіксувати факти порушення прав громадян, які проживають на окупованій території, та надати їм фахові консультації.

Крім того, Гордєєв повідомив, що на кожному КПВВ області діятимуть сервісні зони, які включатимуть автостанцію, ЦНАП, амбулаторію і навіть музей окупації та капличку.

Читайте також: Спорудження пунктів пропуску "Чонгар" і "Каланчак" обіцяють завершити цього року

Вчора в Херсоні запрацював відділ нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної прикордонної та фіскальної служб прокуратури Автономної республіки  Крим.

4 липня Кабінет міністрів України погодив виділити майже 106 млн грн на будівництво тимчасових контрольних пунктів для в'їзду/виїзду на тимчасово окуповану територію Криму для автомобільного сполучення "Каланчак" і "Чонгар". Відповідно до прийнятої постанови, будівельні роботи планується почати і завершити у 2018 році, кошти виділятимуть з резервного фонду бюджету.

Фото: khoda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-