В Україні запускають театральний проект за п'єсою Сенцова

В Україні запускають театральний проект за п'єсою Сенцова

Політв’язні
Укрінформ
Театральний проект «Номери» за однойменною п'єсою Олега Сенцова готують до виходу восени продюсер Анна Паленчук та режисер Тамара Трунова.

Про це повідомила в інтерв'ю Укрінформу актриса Римма Зюбіна, яка активно підтримує ув'язненого в Росії режисера, кримчанина Олега Сенцова.

«На осінь готується театральний проект «Номери». Режисером буде Тамара Трунова. Також Анна Паленчук готується до кіноверсії цієї п'єси. У цьому проекті буду присутня і я», - сказала Зюбіна.

Як відомо, на Одеському міжнародному кінофестивалі у червні 2018 року «Номери», (реж. Т.Трунова, прод. А.Паленчук) було названо серед фіналістів кінопроектів до участі в пітчингу сценаріїв поза конкурсу.

Зюбіна зауважила, що нещодавно Сенцов відповів на її лист і написав, що знає про її підтримку та участь в читці його п'єси «Номери». 

«Римма, привет! Я конечно тебя помню по Трускавцу... Я знаю про твое участие в читке «Номеров». Ты хорошо смотрелась 6-й, жаль что роль маленькая, ради тебя я бы ее расширил... Знаю и про платье на ОМКФ. Спасибо за это! Удачи тебе в новых работах! А Лабытнанги из твоего детства - это совпадение, хотя ты же знаешь, что совпадений не бывает! С ув. Олег», - зацитувала вона слова з його листа.

Читайте також: Сенцов подякував російським кінематографістам за підтримку

Актриса також додала, що «безглуздо ділити людей на патріотів та непатріотів за ознакою мови, бо Сенцов говорить російською, але хіба він не патріот України? А Балух, який ув'язнений за те, що на своєму будинку в Криму вивісив український прапор. І обидва оголосили про голодування російською мовою - заради України».

Повністю інтерв'ю Римми Зюбіної читайте на сайті Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-