“Екс-міністру охорони здоров'я

“Екс-міністру охорони здоров'я" окупованого Криму продовжили арешт

Укрінформ
Херсонський міський суд у четвер продовжив термін тримання під вартою колишньому "міністру охорони здоров'я" окупованого Криму Петру Михальчевському до 5 липня 2018 року.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила головний спеціаліст із забезпечення зв'язків зі ЗМІ Херсонського міського суду Оксана Теленик.

"21 червня 2018 року слідчим суддею Херсонського міського суду Галиною Радченко розглянуто клопотання слідчого Слідчого відділу Головного управління СБУ в АР Крим про продовження строку тримання під вартою "міністру охорони здоров'я" Криму. Ухвалою слідчого судді клопотання слідчого було задоволено та продовжено строки тримання під вартою до 5 липня 2018 року", - повідомила Теленик.

Читайте також: Суд залишив кримського "екс-міністра" Михальчевського під арештом

Як повідомляв Укрінформ, співробітники СБУ встановили факт перебування у Києві колишнього "міністра охорони здоров'я" окупованого Росією Криму Петра Михальчевського, який безпосередньо брав участь у створенні незаконних органів влади на тимчасово окупованому півострові. У рамках кримінального провадження за статтями 110, 111 ККУ у його тимчасовому помешканні у столиці проведено санкціонований обшук. Оперативники спецслужби вилучили паспорт громадянина РФ, "службове посвідчення" за підписом Аксьонова та інші документи, що підтверджують його співробітництво з окупаційною владою. 5 січня 2018 року Михальчевському вручено повідомлення про підозру. Йому було обрано судом запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-