Усі правоохоронні органи, у назві яких є слово Крим, переведуть до адмінмежі

Усі правоохоронні органи, у назві яких є слово Крим, переведуть до адмінмежі

Укрінформ
Найближчим часом усі правоохоронні органи, у назві яких є слово Крим, розміщуватимуться безпосередньо біля адмінмежі з анексованим Росією Кримом.

Про це заявив у п'ятницю у Каланчацькому районі Херсонщини під час перебування з головою Національної поліції України Сергієм Князєвим на новому посту "Сиваш" відділу патрульної поліції в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, постійний представник Президента України в Автономній Республіці Крим Борис Бабін, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я хотів би від щирого серця привітати з тим, що патрульна поліція в Криму та Севастополі працює, виконуються відповідні доручення Президента України. Впевнений, що найближчим часом усі правоохоронні органи, у назві яких є слово Крим, будуть тут (розміщуватимуться біля адмінмежі з Кримом - ред.), і будуть працювати разом з вами", - сказав Бабін.

Він також подякував міністру внутрішніх справ України та голові Національної поліції України за сприяння в розміщенні підрозділів Головного управління Національної поліції в АРК та м. Севастополі на території, наближеній до окупованого півострова.

Читайте також: Поліція Криму збиратиме свідчення про порушення прав людини - Князєв

Як повідомляв Укрінформ, 15 червня 2018 року голова Національної поліції України Сергій Князєв під час робочого візиту на Херсонщину проінспектував роботу розташованого на адміністративній межі з анексованим Росією Кримом нового посту "Сиваш" відділу патрульної поліції в АР Крим та м. Севастополі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-