На Великдень адмінмежу з Кримом пильнуватимуть літаки

На Великдень адмінмежу з Кримом пильнуватимуть літаки

Укрінформ
Під час Великодніх свят державний кордон України та контрольовані прикордонні райони охоронятимуться у посиленому режимі. 

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Зазначається, що на всі ділянки відповідальності Держприкордонслужба вже направила додаткові резерви, техніку та необхідні засоби.

«Прикордонники взаємодіятимуть з представниками СБУ та Нацполіції, здійснюватимуть ретельну перевірку документів та транспортних засобів, які перебуватимуть поблизу державного кордону для недопущення проникнення під виглядом мирних громадян терористів та провокаторів, а також провозу зброї, засобів терору та інших заборонених предметів», - йдеться у повідомленні.

Водночас у відомстві зазначили, що у період святкових днів відбуватиметься цілодобове чергування ситуативних груп для реагування на випадок зміни ситуації та з метою локалізації можливих конфліктних ситуацій у пунктах пропуску і на державному кордоні.

Читайте також: У Великодню ніч спокій українців охоронятимуть майже 22 тисячі поліцейських

Крім того, для моніторингу ситуації сухопутної ділянки кордону, у територіальному морі та на адмінмежі з ТОТ АР Крим патрулюватимуть літаки «Даймонд». Морські сили та авіація застосовуватимуться щоденно упродовж усіх свят.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-