У Криму жінку виписали з лікарні через відмову “обирати” президента РФ

У Криму жінку виписали з лікарні через відмову “обирати” президента РФ

Відео
Укрінформ
В окупованому Криму в смт Совєтський жінку похилого віку виписали з лікарні через те, що вона відмовилася брати участь у «виборах» президента РФ.

Про це пацієнтка районної лікарні Февзіє розповіла у своєму відео-коментарі.

"16 березня я по "Швидкій допомозі" потрапила до хірургічного відділення, у мене були сильні напади. У неділю до нас в палату зайшов завідуючий відділенням Дорошенко Василь Лазарович... Він підійшов до мене і запитав чи поїду я на голосування", - розповіла жінка.

Дізнавшись, що хвора не збирається брати участь у виборах президента РФ, заввідділенням віддав розпорядження про виписку пацієнтки з лікарні.

Читайте також: “Вибори Путіна”: у Раді подготували два проекти постанов

"Рано вранці у мене взяли кров на аналізи для виписки. У відділенні я дізнаюся, що мене виписують через те, що я не була на виборах", - повідомила жінка.

Як уточнила постраждала, вона була виписана з лікарні через три дні після госпіталізації, не пройшовши необхідного курсу лікування. Жінка має намір писати скаргу з приводу ненадання їй медичної допомоги.

Нагадаємо, 18 березня в окупованому Криму були незаконно організовані вибори президента РФ, які масово проігнорували як кримські татари, так і представники інших національностей. В ООН зробили заяву у зв'язку з незаконними виборами президента РФ в окупованому Росією Криму і нагадали, що підтримують територіальну цілісність України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-