У МінТОТ нарахували за лютий 20 суден-порушників в окупованому Криму

У МінТОТ нарахували за лютий 20 суден-порушників в окупованому Криму

Укрінформ
Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб (МінТОТ) зафіксувало заходження до портів окупованого Криму 20-ти вантажних суден-порушників.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"З 1 лютого по 1 березня до портів окупованого Криму зафіксовано заходження 20-ти вантажних суден-порушників. Всі судна були під прапором Російської Федерації. Загалом цими суднами здійснено 60 заходів до портів Севастополя та Керчі", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, за інформацією МінТОТ, на рейді в акваторіях портів Севастополя, Феодосії, Керчі та Ялти, що використовуються для стоянки кораблів, зафіксовано 18 суден: 16 – Російської Федерації та по одному під прапорами Об’єднаної Республіки Танзанії та Республіки Мальти.

Читайте також: Рада звернулася до світу через "вибори" президента РФ у Криму

Морські порти, розташовані на території Автономної Республіки Крим – Євпаторія, Керч, Севастополь, Феодосія, Ялта – закриті на підставі розпорядження Кабінету міністрів України та згідно з наказом Міністерства інфраструктури України.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж січня МінТОТ зафіксувало заходження 19 вантажних суден-порушників до портів окупованого Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-