"Каланчак" заполонили перевізники-нелегали

Укрінформ
У Херсонській області перевезеннями до контрольного пункту пропуску "Каланчак" на адмінмежі з окупованим Кримом і від нього займаються виключно нелегальні перевізники, які працюють без дозволів і ліцензій.

Про це повідомив у Facebook перший заступник постійного представника Президента України в АРК Ізет Гданов.

"Представництво Президента України в АРК спільно з СБУ в АРК, ДФС, Укртрансбезпека, ГУНП області проводить спільні заходи щодо ситуації з перевезенням пасажирів з/до КПВВ «Каланчак». Можна констатувати факт, що немає жодного легального перевізника, всі працюють без дозвільних документів, більшість навіть без оформлення як суб'єкта господарювання та відповідно без ліцензії, страховки", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На межі з Кримом затримали чергового колаборанта - їхав за "біометрикою"

Гданов написав також, що стосовно виявлених порушників складено протоколи і акти.

Представник Президента України в АРК Борис Бабін з цього приводу зазначив, що Представництво Президента в АРК за останні півроку неодноразово публічно вимагало врегулювати ситуацію щодо  нелегальних автомобільних перевезень громадян України, які мешкають у Криму, з КПВВ та через КПВВ

"У лютому отримали чергові відповіді від окремих центральних та регіональних органів виконавчої влади про те, що "усе гаразд". В середу проводимо нараду, копії відписок разом з актами виявлених порушень надамо нашому керівництву з пропозиціями", - повідомив Бабін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-