Колишньому

Колишньому "міністру охорони здоров'я Криму" сьогодні вручать підозру

Укрінформ
Прокуратура Автономної Республіки Крим сьогодні чекає колишнього так званого міністра охорони здоров’я Криму Петра Михальчевського для оголошення йому підозри у державній зраді. 

Про це повідомила у коментарі Укрінформу прес-секретар прокуратури Тетяна Тихончик.

Вона розповіла, що після санкціонованих судом обшуків працівниками Служби безпеки у помешканні Михальчевського його запросили до прокуратури.

"Михальчевський не затриманий. Зараз готується повідомлення про підозру у вчиненні ним державної зради, і ми чекаємо його в прокуратурі для вручення цієї підозри. А також найближчим часом має бути вирішене питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - зазначила прес-секретар.

Читайте також: СБУ знайшла доказ участі Міхальчевського у створенні “органів влади” у Криму

Тихончик розповіла, що досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні здійснює ГУ СБУ в АР Крим, яке наразі дислокується у Херсоні. Тому херсонський суд має ухвалити рішення про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв Укрінформ, співробітники Служби безпеки встановили факт перебування у Києві колишнього так званого міністра охорони здоров’я Криму Петра Михальчевського, який безпосередньо брав участь у створенні незаконних органів влади на тимчасово окупованому півострові.

У рамках кримінального провадження за статтями 110, 111 ККУ у його тимчасовому помешканні у столиці проведено санкціонований обшук. Оперативники спецслужби вилучили паспорт громадянина РФ, "службове посвідчення" за підписом Аксьонова та інші документи, що підтверджують його співробітництво з окупаційною владою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-