Обшуки в Криму: окупанти зброї не знаходять і

Обшуки в Криму: окупанти зброї не знаходять і "вилучають" гроші

Відео
Укрінформ
У середу, 8 листопада, в кримському селищі Кіровське під час масових репресій силовиків пройшов обшук у будинку голови Меджлісу Кіровського району Екрема Абдульватова.

А в будинку ще одного активіста в Старому Криму під час обшуку силовиків вкрадена велика сума грошей.

Про це повідомляє "Крымская солидарность".

"Показали ухвалу суду на обшук, забрали всі телефони, забрали комп'ютер... Я їм говорю: "Що ви прийшли до мене, я що терорист, злодій в законі?", - розповів громадський діяч.

За його словами, силовики традиційно шукають заборонену літературу, зброю, але нічого не знаходять і починають забирати комп'ютери.

Крім того, "Крымская солидарность" повідомляє про факт крадіжки великої грошової суми під час сьогоднішнього обшуку у Алімдара Белялова в місті Старий Крим.

Читайте також: Главу управління ФАС РФ в окупованому Криму знайшли мертвим

"Обшук почали проводити коректно, але те, що сталося потім – ума не зберу. Коли попросили показати шифоньєр, я відкрив, зробив візуальний огляд і у цей момент відвернувся в іншу кімнату на дітей і дружину. А в шифоньєрі, під речами лежали три тисячі доларів і 60 тисяч рублів. Зараз, вирішивши ще раз переконатися, чи все на місці, я зрозумів, що грошей немає, тобто їх вкрали. Ось таке свавілля", - розповів блогеру Халід ібн Акраму потерпілий Алімдар Белялов.

За його словами, у зв'язку з крадіжкою в його будинку великої суми грошей він має намір "писати відповідну заяву і зв'язуватися з адвокатами і юристами".

Раніше, в жовтні 2017 року, Белялову присудили адміністративний штраф за стихійні збори під час обшуків і затримань за так званою «Справою Хізб ут-Тахрір».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-