Справжньому винуватцю у

Справжньому винуватцю у "справі Чийгоза" оголосили підозру - прокуратура АРК

Укрінформ
Прокуратура  АРК повідомила про підозру заступнику начальника Сімферопольського МУ ГУ МВС в Автономній Республіці Крим.    

Про це інформує прес-служба ГПУ. 

"Колишній правоохоронець не організував та не скоординував належним чином наявні в його підпорядкуванні сили і засоби, що здійснювали охорону громадського порядку під час проведення мітингу 26.02.2014 біля будівлі Верховної Ради Автономної Республіки Крим в місті Сімферополі, що спричинило тяжкі наслідки", - зазначили у відомстві.

Прокуратура АР Крим повідомила посадовцю про підозру у вчиненні  кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) ККУ.

Читайте також: Київ вимагає від РФ звільнити Чийгоза і припинити репресії кримських татар

"Це вже третя підозра колишнім керівникам правоохоронних органів Криму, які не забезпечили громадський порядок під час проведення мирного мітингу, внаслідок якого загинуло дві особи та майже двадцять осіб отримали фізичні пошкодження різного ступеня тяжкості. Зауважу, що саме злочинні дії вищевказаного правоохоронця серед інших стали причиною гибелі людей, а не дії Ахтема Чийгоза, якого за цим фактом "засудили" представники окупаційної влади", - прокоментував прокурор АР Крим Гюндуз Мамедов.

У прокуратурі нагадали, що здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами неналежного виконання службових обов’язків працівниками правоохоронних органів під час подій 26 лютого 2014 року біля будівлі Верховної Ради Автономної Республіки Крим.

Фото: Радіо Свобода

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-