Путін з Медведєвим приїхали до окупованого Криму на

Путін з Медведєвим приїхали до окупованого Криму на "педраду"

Укрінформ
Президент РФ Володимир Путін і голова російського уряду Дмитро Медведєв у п'ятницю приїхали до незаконно анексованого Криму.

Як повідомляє "Інтерфакс", Путін в п'ятницю приїхав до севастопольської загальноосвітньої школи, почавши таким чином робочу поїздку до Криму, разом з ним на півострів прибув глава російського уряду Дмитро Медведєв.

"Освітній центр "Бухта козача", в який прибув глава держави, був побудований в зв'язку з критичною ситуацією, що склалася в цьому мікрорайоні міста: на початок 2011 року тут виникли серйозні проблеми з отриманням дітьми дошкільної та шкільної освіти. Планується, що в ході відвідування Путін зустрінеться з викладацьким складом і батьківським комітетом школи.", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Адвокат Умерова: У суді боремося за те, щоб все обмежилося штрафом

Крім того, Путін огляне експозицію "Історія Херсонесу в античний період" в історико-археологічному музеї-заповіднику "Херсонес Таврійський", разом з учасниками байк-шоу "Російський реактор" з руху "Нічні вовки" покладе квіти до меморіалу "35 берегова батарея", а також відвідає музичний фестиваль "Опера у Херсонесі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-