Дружина Чийгоза виступила перед депутатами ПАРЄ

Дружина Чийгоза виступила перед депутатами ПАРЄ

Укрінформ
Дружина заступника глави Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза Ельміра Аблялімова виступила перед депутатами ПАРЄ.

Про це повідомив віце-президент ПАРЄ, народний депутат Георгій Логвинський у Facebook

"Повідомлення з кримської в'язниці від заступника глави Меджлісу Ахтема Чийгоза. Хто я і за що борюся? Відповідь на це питання сьогодні з вуст його дружини Ельміри Аблялімової почули депутати ПАРЄ на круглому столі про політичні переслідування в Криму", - написав він.

При цьому Логвинський додав, що "більше 600 депутатів ПАРЄ, які голосують за документи з формулюванням Крим - це Україна, має бути, за логікою окупантів, на лаві підсудних".

Логвинський вважає, що важливо донести абсурд звинувачень і підлості російської влади.

"Сьогодні з детальною доповіддю виступили представники УГСПЛ, Меджлісу кримськотатарського народу, адвокат Полозов розкрив ситуацію з юридичної точки зору. Наші цілі - усіма формами донести, що Ахтем і інші борці за волю України - це люди, які борються за європейські цінності, за принципи, які вказані практично в усіх міжнародних документах про Україну, і ми закликаємо, щоб наші західні колеги так само боролися за свободу наших політичних ув'язнених, як ми боремося за них", - додав він.

Фото: Крим.Реалії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-