Справа Умерова: захист повернув на свою користь маніпуляції ФСБ проти Полозова

Справа Умерова: захист повернув на свою користь маніпуляції ФСБ проти Полозова

Укрінформ
На засіданнях "суду" в Криму у справі заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова адвокат Микола Полозов виступатиме свідком захисту.

Про це адвокат Умерова Марк Фейгін розповів в інтерв'ю Укрінформу. 

"Один з наших сюрпризів обвинуваченню - допит захистом свідка Миколи Полозова. І я вважаю, що у адвоката Полозова, статус якого у цій справі було змінено в результаті маніпуляцій, є дуже вагомі свідчення", - сказав захисник.

Він нагадав, що раніше Полозов на деяких засіданнях захищав інтереси Ільмі Умерова. Щоб вивести його зі справи, Полозова привели на допит у ФСБ. Незважаючи на те, що Полозов не сказав жодного слова, було складено протокол про його нібито допит, після чого заявлено, що він уже не може виконувати у справі Умерова функції захисника.

Заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова звинувачують у Криму в "закликах до здійснення дій, спрямованих на порушення територіальної цілісності РФ, вчинених з використанням засобів масової інформації й інформаційно-телекомунікаційних мереж (включаючи мережу Інтернет)". Кримінальна справа була порушена 12 травня 2016 року.

"Сімферопольський районний суд" в анексованому Росією Криму почав розглядати справу Ільмі Умерова по суті 7 червня. Наступне засідання відбудеться 14 червня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-