Окупанти прийшли з обшуками до кримських татар у Бахчисараї

Окупанти прийшли з обшуками до кримських татар у Бахчисараї

Відео
Укрінформ
В окупованому Криму силовики проводять обшуки в будинках кримських татар у Бахчисараї. Повідомляють, що як мінімум одну людину побили силовики.

Про це пише у Facebook журналіст Шевкет Наматуллаєв.

"Ранок кримських татар у Бахчисараї знову почався з обшуків. Озброєні російські силовики увірвалися в будинки Сейдамета Мустафаєва і Різи Муждабаєва, які проживають у 6 і 7 мікрорайонах. Сусідам силовики мету свого такого раннього візиту не пояснюють. Дороги заблоковані ДПСниками, швидше за все, щоб люди не приїжджали і не приходили підтримати хлопців. А тих, хто все ж прийде, можуть затримати за непокору "законним" вимогам поліцаїв", - йдеться в повідомленні.

Пізніше він написав про те, що силовики застосували кийки. Один кримський татарин після побиття втратив свідомість. Очевидці кажуть про постріли. Трьох кримських татар, які прийшли підтримати обшукуваних, затримали і відвезли в автозаку, швидше за все, в місцеве відділення поліції.

"На місце проведення обшуку разом з ОМОН підтягнули і сили Росгвардії. У Криму російські силовики таке раніше не практикували", - зазначив Наматуллаєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-