Викраденому у Криму татарину закидають насильство до представника влади

Викраденому у Криму татарину закидають насильство до представника влади

Відео
Укрінформ
Кримськотатарському активісту Белялу Адилову, якого затримали невідомі біля будівлі так званого Верховного суду Криму у Сімферополі, інкримінують застосування насильства або погрози щодо представника влади.

Про це написав у Facebook адвокат Еміль Курбедінов.

"Зухвале викрадення кримського татарина Адилова Беляла людьми в масках біля Верховного суду Криму! Ніхто з нападників не представився, поводились зухвало... За наявною на даний момент інформацією, Адилов перебуває у слідчому комітеті і йому закидають ст. 318 КК РФ - застосування насильства або погрози відносно представника влади", - йдеться в повідомленні.

Курбедінов також зазначив, що Адилов - цивільний активіст і прийшов у якості слухача на судові засідання. Раніше він був присутній при обшуках, які проходили в передмісті Сімферополя.

Також адвокат опублікував відео, зняте одним з присутніх біля Верховного суду. Люди в камуфляжній формі і балаклавах проігнорували прохання показати документи, вибили камеру з рук Адилова і відвезли його в темно-синьому мікроавтобусі Volkswagen Multivan без розпізнавальних знаків.

Як повідомляв Укрінформ, Адилова Беляла було викрадено вранці людьми в масках біля будівлі так званого Верховного суду Криму в Сімферополі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-