Три передавачі на Чонгарській телевежі вже мовлять на Крим

Три передавачі на Чонгарській телевежі вже мовлять на Крим

Укрінформ
На збудованій на Чонгарі біля адмінмежі з анексованим Росією Кримом телекомунікаційній вежі три передавачі вже мовлять на півострів.

Про це поінформував у п'ятницю на церемонії відкриття директор ТОВ "Телемережі України" Петро Семерей, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Три передавачі вже сьогодні в ефірі: "Українське радіо" 5 кіловат - 100,7, "Радіо Крим.Реалії" - 105,9, і "Херсон FM" - 107,8. Три передавачі таки транслюють (на Крим - ред.). Потужні передавачі "Українського радіо" і "Радіо Крим.Реалії" приблизно чути до Сімферополя, 100-120 км. І "Херсон FM" - менша потужність, тому що там менша дозволена потужність, десь 70-80 км", - сказав Семерей.

Як повідомляв Укрінформ, 17 березня в с. Чонгар Херсонської області за участі міністра інформаційної політики Юрія Стеця, міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадима Черниша, голови Меджлісу кримськотатарського народу, народного депутата Рафата Чубарова, голови Нацради з питань телерадіомовлення Юрія Артеменка, а також члена Нацради Сергія Костинського та голови Херсонської облдержадміністрації Андрія Гордєєва офіційно відкрито телекомунікаційну вежу, побудовану для організації українського мовлення на територію окупованого Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-