Україна не дасть іноземному загарбнику панувати на її території - Омелян

Україна не дасть іноземному загарбнику панувати на її території - Омелян

Відео
Укрінформ
Україна докладе всіх зусиль для повернення Криму, і міжнародна спільнота поділяє цю позицію.

Про це міністр інфрастуктури Володимир Омелян сказав у своєму відеозверненні до українських громадян в Криму в рамках проведення комунікаційної кампанії "Крим - це Україна. 1096 днів опору", ініційованої Міністерством інформполітики до третіх роковин Дня опору Криму російській окупації. 

"Спливає третій рік російської агресії та анексії Кримського півострова. Ми завжди з Кримом. І Україна ніколи не дасть іноземному загарбнику панувати на українській території і збиткувати над кримським народом. Мені дуже приємно, що цю позицію поділяє не лише наша держава, але й міжнародна спільнота. І надзвичайно важливо, що ... це було озвучено президентом Сполучених Штатів паном Трампом, який чітко сказав, що будь-яка дискусія з Росією можлива лише після повернення Криму Україні", - наголосив Омелян.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство інформаційної політики сьогодні презентувало в Укрінформі комунікаційну кампанію "Крим - це Україна. 1096 днів опору", частиною якої є відеозвернення членів українського уряду до українських громадян в Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-