Крим антитерористичний: у будинки культури пускатимуть тільки за паспортом

Крим антитерористичний: у будинки культури пускатимуть тільки за паспортом

Укрінформ
У будинки культури в окупованому Криму тепер можна потрапити, як на режимне підприємство, тільки за документами, що посвідчують особу.

Про це повідомляє міська газета Феодосії "Кафа"

"З 1 березня в міському Будинку культури Феодосії встановлюється пропускний режим за документом, що посвідчує особу", - пише газета "Кафа".

За її даними, навіть дітям потрапити до закладу культури без свідоцтва про народження або його ксерокопії тепер неможливо.

"Тепер, щоб потрапити в Феодосійський будинок культури відвідувачам необхідно буде пред'явити ксерокопію паспорта, іншого документа, що посвідчує особу або свідоцтва про народження, якщо мова йде про дітей до 14 років", - повідомляє видання.

Запровадження пропускного режиму пов'язують із "заходами щодо забезпечення антитерористичної захищеності громадян".

Як повідомила директор Феодосійского будинку культури Інна Рибакова, контроль за відвідувачами культурного закладу необхідний, "щоб бути готовими до всяких несподіваних моментів, які можуть статися, чи то якась надзвичайна подія або навчання..."

Керівництво Будинку культури збирається вводити спеціальні перепустки для тих, хто займається в гуртках, а також встановити додаткові відеокамери.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-