Чубаров: Не думайте, що Путін переміг. Крим повернеться в Україну

Чубаров: Не думайте, що Путін переміг. Крим повернеться в Україну

Укрінформ
Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров закликав не сприймати тимчасову окупацію Криму Російською Федерацією як "поразку" і не припиняти вірити в те, що Крим повернеться до складу України.

Про це він заявив під час проведення Маршу солідарності з кримськотатарським народом на Майдані Незалежності, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми не змогли закріпити нашу перемогу, але не думайте, що Путін переміг... Крим повернеться в Україну", - сказав Чубаров.

Він також нагадав, що заходи на підтримку кримських татар проводяться в багатьох країнах світу.

“У ці дні за закликом Меджлісу кримськотатарського народу, Всесвітнього конгресу кримськотатарського народу і наших партнерів, Всесвітнього конгресу українців проводяться заходи на підтримку кримських татар в багатьох країнах світу... Відбувся мітинг протесту під Посольством Російської Федерації в Анкарі, столиці Туреччини. Сьогодні в Стамбулі біля будинку Генерального консульства Російської Федерації відбувся мітинг. В Москві, де сьогодні відбувається марш пам'яті Бориса Нємцова, є представники кримськотатарського народу. 28 лютого у Варшаві на підтримку кримськотатарського народу вийдуть українці, поляки і кримські татари поблизу російського посольства”, - додав Чубаров.

Як повідомляв Укрінформ, 26 лютого в Києві проходить Марш солідарності з кримськотатарським народом, українцями і людьми інших національностей, що проживають в тимчасово  окупованому Росією Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-