Полозову повідомили дату апеляції на рішення про його допит

Полозову повідомили дату апеляції на рішення про його допит

Укрінформ
Російському адвокату Миколі Полозову повідомили про дату апеляції на рішення Київського райсуду Сімферополя», який дозволив його допитати.

Про це написав Полозов в Facebook.

Повідомили про дату апеляції на рішення Київського райсуду Сімферополя, який дозволив мене допитати (із серії "краще пізно, ніж ніколи)", - пише Полозов.

Адвокат оприлюднив фотокопію документа, в якому вказується, що розгляд апеляційних скарг Полозова відбудеться 14 лютого о 9.00. 

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 25 січня, шестеро співробітників ФСБ затримали адвоката Миколу Полозова і повезли його на допит як свідка у справі заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова.

Раніше сам Полозов неодноразово попереджав, що його можуть примусово доставити на допит у ФСБ з метою виключення зі справи Умерова як захисника. Адвокат кваліфікував своє затримання в Криму як викрадення і заявляв, що має намір оскаржити дії ФСБ в суді.

У п'ятницю в Москві Полозов відвідав російську Федеральну палату адвокатів та Адвокатську палату Москви, де подав відповідні заяви за фактом незаконних дій органів ФСБ щодо нього.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-