США можуть допомогти Україні у відновленні українського інформаційного мовлення в окупованому  Криму

США можуть допомогти Україні у відновленні українського інформаційного мовлення в окупованому Криму

Укрінформ
США можуть допомогти Україні у відновленні і поширенні українського інформаційного мовлення в окупованому Росією Криму та у прикордонних з Кримом районах Херсонщини.
Сполучені Штати Америки можуть допомогти Україні у відновленні і поширенні українського інформаційного мовлення в окупованому Росією Криму та у прикордонних з Кримом районах Херсонщини.
Про це поінформував у середу в Херсоні журналістів керівник Департаменту з питань демократії, праці та прав людини Держдепартаменту США Роберт Бершинськи, повідомляє кореспондент Укрінформу.
"Ми говорили про плани Херсонської області і взагалі України стосовно того, щоб відновити відповідну інфраструктуру передавачів, встановити  передавачі, за допомогою яких можна буде відновити і поширювати українське мовлення на території Херсонської області та Криму. Технічно це дуже дороговартісно. І ми обговорювали як американська сторона може долучитися до реалізації цього проекту", - розповів Бершинськи.
Як повідомляв Укрінформ, відновлення та посилення українського мовлення у прикордонних з Кримом районах Херсонщини внесено до проекту  "Стратегії розвитку Херсонської області на період до 2020 року", який винесуть на затвердження на сесію обласної ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-