Фемій Мустафаєв побуває на Донбасі з мистецьким проектом

Фемій Мустафаєв побуває на Донбасі з мистецьким проектом "Тарас Шевченко. Солоспіви"

Укрінформ
Народний артист України кримськотатарського походження Фемій Мустафаєв відвідає Луганську та Донецьку області з мистецьким проектом "Тарас Шевченко. Солоспіви".
Народний артист України кримськотатарського походження Фемій Мустафаєв відвідає Луганську та Донецьку області з мистецьким проектом "Тарас Шевченко. Солоспіви".
Про це повідомляє прес-служба Міністерства культури.
"5-15 березня  в Луганській і Донецькій областях за підтримки Міністерства культури України триватиме культурно-мистецький проект народного артиста України кримськотатарського походження Фемія Мустафаєва «Тарас Шевченко. Солоспіви». Програма складається з творів українських композиторів-класиків на слова Шевченка", - зазначається в повідомленні.
До проекту також приєднається  заслужений діяч мистецтв  України композитор Анжела Ярмолюк та голова правління Товариства "Знання" України, доктор філософських наук професор Василь Кушарець.
Творчий колектив  представить мистецький проект у восьми містах сходу України: у Слов’янську,  Краматорську, Артемівську, Сєверодонецьку, Рубіжному, Лисичанську, Красноармійську, Волновасі.
Проект отримав державну підтримку за результатами рішення Експертної ради при Мінкультури. Він має на меті проведення циклу тематичних концертів у зоні проведення АТО для громадян, що мешкають у безпосередній близькості до фронту, студентів, школярів та воїнів АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-