Слоган

Слоган "Крим - це Україна" мобілізував українську суспільну думку - член Нацради

Укрінформ
Завдяки інформаційним кампаніям "Крим - це Україна" відбулася мобілізація української суспільної думки на темі повернення окупованого півострова під юрисдикцію України.
Завдяки інформаційним кампаніям "Крим - це Україна" відбулася мобілізація української суспільної думки на темі повернення окупованого півострова під юрисдикцію України.
Про це у виступі на міжнародному форумі «Крим – це Україна. Анексований півострів між минулим та майбутнім» заявив член Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Сергій Костинський, повідомляє кореспондент Укрінформу.
"Інформаційна деокупація Криму - це головне завдання Української держави, але важливо, як до цього ставиться українське суспільство. Сьогодні я хочу констатувати, що ці два роки нашої інформаційної роботи дали результати. Я дивлюся, перш за все, як ставляться до нашого слогану "Крим - це Україна", який тоді був для нас відкриттям, а сьогодні в людей це викликає подив - навіщо ви констатуєте факт. Тобто рівень розуміння проблеми змінився", - сказав Костинський. 
Він зазначив, що раніше переселенцям з Криму часто доводилося чути багато голосів, мовляв, навіщо повертати окупований півострів, оскільки ці території завжди тягнули нас до Росії, а сьогодні ставлення до Криму "абсолютно змінилося".
"Я майже не чую голосів, що Крим не має бути у складі України, нам не треба за це боротися, відбулася мобілізація української суспільної думки. Тобто українське суспільство налаштоване на те, щоб повернути Крим", - переконаний Костинський.
Він також акцентував увагу на зростанні рівня організації цьогорічного форуму, підготовка до якого розпочалася ще з кінця минулого року. "Для мене це означає, що розуміння актуальності цієї проблеми піднялося на трохи інший рівень", - зазначив член Нацради з питань телебачення та радіомовлення.
Костинський розповів, що його сім'я майже у повному складі перебуває на окупованій території. 
"Вони зараз дивляться пряму трансляцію форуму. Для них це дуже важливо, бо вони розуміють, що поки на материку навіть просто говорять про Крим, поки ми піднімаємо тему Криму, в них є надія, що знову  житимуть у Криму, який повернеться під юрисдикцією Української держави", - зазначив Костинський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-