Лінія фронту на Харківщині стабільна, у Вовчанську вона проходить по річці Вовча - Синєгубов

Лінія фронту на Харківщині стабільна, у Вовчанську вона проходить по річці Вовча - Синєгубов

Укрінформ
Лінія фронту на півночі Харківщини стабільна, у Вовчанську вона проходить по річці Вовча.

Про це сказав під час преспідходу начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

"Лінія фронту у нас зараз стабільна. По Липецькому напрямку просування ворога вглиб нашої території немає. Там сьогодні було 7 ворожих атак, всі вони відбиті. По Вовчанському напрямку йдуть бої у самому місті. Лінія фронту незмінно проходить по річці Вовча", - сказав Синєгубов.

На Куп'янському напрямку, за його даними, українські воїни відбили понад 10 штурмів по декількох населених пунктах, зокрема поблизу Іванівки та Синьківки.

"Лише можу сказати, що ворог знову активізував свої наступальні дії по цьому напрямку, як це було місяць тому, фактично 10 місяців така ситуація", - додав Синєгубов.

За його інформацією, в околицях Вовчанська залишаються приблизно 100 людей, в самому місті - приблизно до 50 цивільних, на Липецькому напрямку - до 100.

Читайте також: Армія РФ підтягує резерви на Липецькому та Вовчанському напрямках - Синєгубов

Як повідомляв Укрінформ, ударного угруповання поблизу російського кордону із Золочівською громадою на сьогодні немає, однак Росія може там піти у наступ, аби ще більше військ були зайняті обороною півночі Харківщини.

Фото: Костянтин Ліберов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-