На Сумщині росіяни активізували свої ДРГ

На Сумщині росіяни активізували свої ДРГ

Укрінформ
На Сумщині фіксується активне використання росіянами диверсійно-розвідувальних груп, але протидиверсійні заходи Сил оборони України дають можливість своєчасно їх виявляти.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив речник Оперативно-тактичного угрупування військ «Сіверськ» Вадим Мисник, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми відзначаємо активність застосування ворогом диверсійно-розвідувальних груп. Вони міняють тактику, міняють кількість груп, маршрути, і наш рельєф – величезні лісові масиви – дозволяє працювати диверсійникам, але наші протидиверсійні заходи дають можливість своєчасно їх виявляти. Ми не даємо їм проникати вглиб нашої території», – сказав Мисник.

Загалом, за словами речника, оперативна ситуація на Сумському, Чернігівському напрямках залишається напруженою, але цілком контрольованою Силами оборони.

Читайте також: Росіяни обстріляли три громади на Сумщині

«Ворог дотримується своєї попередньої тактики, вони обстрілюють населені пункти вздовж всієї смуги кордону без виключення. Ми не фіксуємо концентрації артобстрілів на окремому напрямку. Ми постійно моніторимо переміщення особового складу й бойової техніки противника на наших напрямках. Вони не скупчуються десь в одному місці», – розповів Мисник.

«Коли ворог намагається підганяти під кордон свою техніку, ми її виявляємо і знищуємо», - додав він.

Читайте також: Росіяни минулої доби завдали 139 ударів по Сумщині, пошкоджені житлові будинки

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні вночі та зранку росіяни здійснили 3 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 7 вибухів. Обстрілів зазнали Юнаківська, Білопільська та Краснопільська громади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-