Зброя з попередніх пакетів США для України вже на передовій - Держдеп

Зброя з попередніх пакетів США для України вже на передовій - Держдеп

Укрінформ
Озброєння й техніка, яку Сполучені Штати виділили у перших двох пакетах допомоги за президентськими повноваженнями впродовж останніх тижнів, доставлена на передову для українських військових.

Про це йдеться в офіційній заяві Держсекретаря США Ентоні Блінкена щодо оголошення нового траншу військової підтримки в п’ятницю, передає Укрінформ.

«Допомога з попередніх пакетів уже доставлена на передову, і ми передамо новий транш якомога швидше, щоб українські військові могли застосувати його для оборони своєї території та захисту українського народу»,- наголосив глава американської дипломатії.

Він підкреслив, що Сполучені Штати, а також міжнародна коаліція інших країн надалі підтримуватимуть Україну на захист її свободи.

Читайте також: США оголосили новий пакет військової допомоги Україні на $275 мільйонів

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство оборони США у п’ятницю офіційно оголосило про виділення нового пакету допомоги Україні у сфері безпеки на суму $275 мільйонів. До нього увійшли, зокрема, ракети для систем HIMARS, артилерійські снаряди, боєприпаси повітряного базування, протитанкова зброя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-