Росіяни за день 44 рази обстріляли прикордоння Сумщини, зафіксували 183 вибухи

Росіяни за день 44 рази обстріляли прикордоння Сумщини, зафіксували 183 вибухи

Укрінформ
Протягом дня російські військові 44 рази обстріляли прикордонні громади Сумської області. За попередніми даними, ніхто не постраждав.

Про це у Фейсбуці повідомляє Сумська ОВА, передає Укрінформ.

"Протягом дня росіяни здійснили 44 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 183 вибухи. Обстрілів зазнали Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Миропільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Есманьська, Шалигинська, Середино-Будська громади", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, по Білопільській громаді ворог бив з мінометів (4 вибухи). Також відбулися скидання ВОГів з БпЛА (10 вибухів), обстріли з АГС (14 вибухів) та СПГ (6 вибухів).

У Великописарівській громаді ворожі війська здійснили мінометні обстріли (12 вибухів), обстріли зі ствольної артилерії (18 вибухів) та АГС (10 вибухів).

Територію Середино-Будської громади ворог обстрілював із мінометів (21 вибух) та ствольної артилерії (2 вибухи). Також у цій громаді росіяни один раз вдарили дроном-камікадзе типу FPV та здійснили один скид ВОГа із БпЛА.

У Шалигинській громаді зафіксували ворожий обстріл зі стрілецької зброї.

Краснопільська громада потерпала від ворожих атак:дронів-камікадзе типу FPV (4 вибухи) та мінометних обстрілів (8 вибухів).

Читайте також: Ворог 14 разів за день обстріляв Нікопольщину: пошкоджені будинки і школа

З мінометів росіяни обстріляли території Есманьської (17 вибухів), Хотінської (3 вибухи), Юнаківської (19 вибухів) та Новослобідської громад (4 вибухи). По території останніх двох ворог гатив ще й з артилерії. У Юнаківській громаді зафіксували 6 артилерійських вибухів, а в Новослобідській громаді - 15 вибухів.

По Миропільській громаді ворог наніс авіаудар пуск 8 ракет НАР (8 вибухів) і удари дроном-камікадзе типу FPV (3 вибухи).

Як повідомлялося, росіяни тричі з дрона атакували маршрутку в Херсоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-