Зеленський: На фронті максимум уваги - на Покровський напрямок, південь та Харківщину

Зеленський: На фронті максимум уваги - на Покровський напрямок, південь та Харківщину

Відео
Укрінформ
На засіданні Ставки Президент України Володимир Зеленський заслухав доповіді вищого військового керівництва щодо найгарячіших напрямків бойових дій. Особлива увага зараз – на Покровський напрямок Донеччини, Харківщину та південні області.

Як передає Укрінформ, про це Президент повідомив під час традиційного відеозвернення.

Відео: ОП

«Підсумки цього дня. Ставка. Кілька основних питань. Звичайно, ситуація на фронті. Була доповідь Головкома. Покровський напрямок – максимум уваги. Інші напрямки на Донеччині. Південні напрямки. Харківщина. Також сьогодні Головком доповів загалом щодо захисту кордону з Росією та відповідних наших громад у кількох областях. Ми бачимо ризики. Ми будемо знищувати окупанта за будь-яких умов», - зазначив Зеленський.

Читайте також: Ворог атакує Часів Яр і намагається просуватися у бік Купянська - Сили оборони

За словами глави держави, окремо сьогодні обговорили будівництво фортифікацій.

«Були доповіді і уряду – Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, і Офісу – у межах відповідальності регіонального напряму Олексія Кулеби, і від голови Державної служби спеціального транспорту Олександра Яковця. Я дякую кожному й кожній, хто на місцях будує фортифікації, працює так ефективно, як потрібно. Дотримуємося графіків», - повідомив Зеленський.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів спрямував на будівництво фортифікацій 38 млрд гривень. Фортифікаційні споруди зводяться у 14 областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-