Проєкт «Про війну»: на керівних посадах у повоєнній Україні мають бути її захисники

Проєкт «Про війну»: на керівних посадах у повоєнній Україні мають бути її захисники

Відео
Укрінформ
Претендувати на керівні посади у повоєнній Україні мають насамперед ті, хто захищав державу від російської агресії.

Таку думку висловили ведучі проєкту «Про війну» - керівник ЦПД лейтенант Андрій Коваленко та офіцер управління 12 бригади «Азов» НГУ Дмитро «Дипломат».

«Для кожного держслужбовця повинна бути обов’язкова умова – це участь у бойових діях. Думаю, за ці понад десять років війни можна було десь послужити і принести користь. У нас вже є хлопці, які гідні того, щоб відбудовувати країну. З точки зору справедливості люди, які цю війну пережили в країні, більш гідні обіймати керівні посади. І йдеться не про права і свободи, а про керівні посади», - заявив Дмитро «Дипломат».

Водночас Андрій Коваленко застеріг, що у повоєнній Україні можуть виникнути певні непорозуміння між вимушеними емігрантами, які повертатимуться, та тими, хто був в Україні під час війни.

Читайте також: Керівник ЦПД: Західна зброя допоможе Україні відбити ворожий наступ

«Це один із розколів, який, зокрема, будуть використовувати росіяни. Цей розкол потрібно буде згладжувати. Але для цього треба працювати з українцями, які за кордоном, щоб вони це розуміли», - сказав Коваленко.

Учасники спільного проєкту Укрінформу та Центру протидії дезінформації при РНБО «Про війну» говорять про фронт, фейки, мобілізацію та найважливіші проблеми на війні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-