Військовий назвав необхідні зміни в армії для її більшої боєздатності

Військовий назвав необхідні зміни в армії для її більшої боєздатності

Відео
Укрінформ
В армії необхідно більш ретельно готувати сержантський та молодший офіцерський склад, швидше впроваджувати військові інновації та звести до мінімуму бюрократію, якою змушені займатися командири замість бойової роботи.

Таку позицію висловив боєць полку «Азов» Микола «Фрост» Кущ у черговому випуску проєкту «Станція Краматорськ».

«Фрост» вважає, що успішність бойових дій підрозділів залежить насамперед від керівництва низової командирської ланки, а значить слід ретельніше готувати сержантів і молодших офіцерів.

«Сержантський склад і молодших офіцерів треба з курсів на курси водити, давати їм максимум знань і мотивації. Відповідно вибирати цих людей, щоб вони потім, потрапляючи в підрозділи, передавали ці знання бійцям. Бо кожен підрозділ залежить тільки від сержанта та офіцера», - зауважив боєць.

Читайте також: Допомога від США: на яку зброю чекаємо та як це вплине на війну

Також, на його думку, у війську слід інтенсивніше впроваджувати сучасні технології та максимально зменшити бюрократичну роботу для офіцерів.

«Треба максимально вводити інновації в армії – ті самі дрони та будь-які пристрої, які дають перевагу над ворогом. Максимально нівелювати бюрократію – перевести все в електронний вигляд і зробити цього всього мінімум, щоб командир роти чи взводу не займався паперами, а зі своїм підрозділом займався постановкою задач та іншою бойовою роботою», – наголосив «Фрост».

У свої 25-ть Микола «Фрост» Кущ має великий досвід служби у війську – він захищає Україну з 18 років. Воював на сході України під час АТО/ООС, а після початку повномасштабного вторгнення РФ у складі полку «Азов» брав участь в обороні Маріуполя. Пройшов через російський полон, був засуджений до страти так званим судом днр. «Фрост» був одним із військових, яких обміняли на Віктора Медведчука. Зараз Микола повернувся в стрій і продовжує захищати Україну.

Проєкт «Станція Краматорськ» – серія інтервʼю з військовими. Головна мета проєкту – через відверту розмову показати особисту життєву історію героя, а також дати відповіді на основні фейкові російські ІПСО на тему армії та війни в Україні.

Ведучі програми Костянтин та Влада Ліберови – документальні фотографи, які фіксують події в Україні з перших днів повномасштабного вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-