Американська допомога прибуде «швидше, ніж вважається можливим» - конгресмен

Американська допомога прибуде «швидше, ніж вважається можливим» - конгресмен

Укрінформ
Допомога Сполучених Штатів, яку ухвалила Палата представників, прибуде до України «швидше, ніж комусь вважається можливим».

Про це на член комітету з питань закордонних справ Палати представників США Білл Кітінг, який прибув до Києва у складі делегації конгресменів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Відповідь на ваше запитання щодо термінів – це швидше, ніж хтось це вважає можливим. Сьогодні вранці ми зустрілися з 82-ю повітряно-десантною, поговорили з нашими людьми. Вони не просто чекають. Вони до цього готувалися», – сказав політик.

Кітінг відмовився називати точний розклад постачань, але зауважив, що частина може прибути впродовж днів, інша частина - тижнів.

Як повідомляв Укрінформ, Палата представників США ухвалила проєкт закону «Про додаткові асигнування на безпеку України - 2024», який передбачає видалення $61 мільярд на підтримку нашої держави.

Читайте також: Зеленський зустрівся з двопартійною делегацією Конгресу США

Очікується, що цей пакет буде переданий на розгляд Сенату якомога швидше.

Для того, щоби законодавча ініціатива набула чинності закону, її мають ухвалити обидві палати Конгресу США, а глава Білого дому - затвердити його своїм підписом.

Також у понеділок до Києва прибула двопартійна делегація американських конгресменів, аби засвідчити непохитність підтримки України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-