«Станція Краматорськ»: військова медикиня - про передову і психологічну підтримку в армії

«Станція Краматорськ»: військова медикиня - про передову і психологічну підтримку в армії

Анонс
Укрінформ
Гостею сьогоднішнього випуску програми Костянтина і Влади Ліберових «Станція Краматорськ» стане військова медикиня Олена Риж.

До повномасштабного вторгнення вона працювала у ресторанному бізнесі, була тренеркою із сервісу і комунікації. До лав ЗСУ стала у грудні 2022 року. Сьогодні бойова медикиня Олена Риж служить у 47-й ОМБр «Маґура». Вона брала участь у наступальній кампанії на Запоріжжі та боях під Авдіївкою.

У цьому випуску йтиметься про роботу бойової медикині на передовій, фахову психологічну підтримку в армії, розуміння життя і смерті на війні. Також обговорюватиметься, чому українці мають дозволяти собі бути втомленими в умовах війни і що мають робити військові, щоб цивільні їх краще розуміли.

Новий випуск проєкту «Станція Краматорськ» вийде 9 квітня о 19:00 на ресурсах Укрінформу та Центру протидії дезінформації.

Читайте також: Україна має зберегти три найважливіші складові: націю, армію, культуру - військовий

Проєкт «Станція Краматорськ» - серія інтервʼю з військовими. Головна мета проєкту - через відверту розмову показати особисту життєву історію героя, а також дати відповіді на основні фейкові російські ІПСО на тему армії та війни в Україні.

Ведучі програми Костянтин та Влада Ліберови - документальні фотографи, які фіксують події в Україні з перших днів повномасштабного вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-