Росіяни завдали п'ять ракетних ударів по Коротичу під Харковом

Росіяни завдали п'ять ракетних ударів по Коротичу під Харковом

Укрінформ
Уночі росіяни завдали п'ять ракетних ударів по селищу Коротич під Харковом - атакували цивільний аеродром, що давно не працює.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

"П'ять ракетних ударів в одне місце - вночі росіяни атакували Коротич. Били по непрацюючому аеродрому, пошкоджені ангари. Вся територія внаслідок обстрілу вкрита вирвами. На місці була пожежа", - повідомив він.

За попередніми даними, росіяни завдали ударів з комплексу С-300.

"Слідчі, криміналісти та вибухотехніки поліції працюють на місці, шукають уламки. Цього разу обійшлося без постраждалих", - зазначив Болвінов.

Начальник обласної поліції Володимир Тимошко у ранковому зведенні розповів, що загалом по Коротичу та довколишній території війська РФ протягом доби (з 4 на 5 квітня) запустили щонайменше шість ракет, у тому числі - "Іскандер-М".

Читайте також: На фронті за добу - 65 зіткнень, найбільше атак на Бахмутському напрямку

Як повідомлялося, 4 квітня о 12:45 внаслідок ворожого обстрілу земельної ділянки між Березівкою та Коротичем Харківського району загинув 36-річний працівник агропідприємства. Були поранені 55- та 21-річний чоловіки. Пошкоджені 3 сільгоспмашини.

Фото: Сергій Болвінов / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-