На лівобережжі Херсонщини росіяни шукають нову тактику - Гуменюк

На лівобережжі Херсонщини росіяни шукають нову тактику - Гуменюк

Укрінформ
Ворог намагається вибити підрозділи українських захисників з плацдарму на лівому березі Херсонщини, але не має успіху і тому перебуває в постійному пошуку нової тактики.

Про це розповіла начальник об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України полковник Наталія Гуменюк, передає Укрінформ із посиланням на Арміяінформ.

«Зараз вони спробували максимально розосередити зусилля наших підрозділів і дрібними групами атакувати з різних напрямків. Якщо раніше було 1-2 таких штурми на добу, то в останні два дні фіксуємо 7-8», — сказала Гуменюк.

Вона зазначила, що окупанти намагаються знайти для себе ефективний спосіб, оскільки їхнє командування вимагає результату, а його немає.

«Нам це говорить про насичення бойової роботи та про те, що потрібно більше захисту системами РЕБ, щоб підрозділи на плацдармі не вибивалися ударами дронів. Результат роботи нашого РЕБ показовий, близько 50% дронів не досягають мети», — додала речниця.

Читайте також: Ворог посилюватиме атаки «Шахедами» - Гуменюк

Як повідомлялось, росіяни все частіше застосовують для ударів по Україні балістичні ракети, розміщені на території тимчасово окупованого Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-