Ворог посилюватиме атаки «Шахедами» - Гуменюк

Ворог посилюватиме атаки «Шахедами» - Гуменюк

Укрінформ
Ворог продовжує виробництво дронів і посилюватиме атаки "Шахедами".

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" сказала керівниця обʼєднаного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк, передає Укрінформ.

"Збір (дронів - ред.) відбувається у них постійно. Виробництво у них є, вони навіть хизуються тим, що роблять це на власній території, маркуючи дрони, друзки яких ми знаходимо, літерами російської абетки. Накопичення здійснюється системно. І те, що дронові атаки, які ми спостерігаємо останніми ночами, менш масовані, може свідчити про потребу переорієнтації, перерозподілу отриманого майна і підтягування накопиченого ресурсу. І далі атаки будуть посилюватися. Вони будуть досить регулярними, фактично кожну ніч ворог атакує", - сказала Гуменюк.

Читайте також: У Росію прибув новий рейс із Ірану з вантажем для виробництва дронів - Гуменюк

Вона додала, що в ніч на 2 квітня ворог також здійснив атаку дронами з півдня на Дніпропетровщину та Кіровоградщину. Сили оборони півдня знищили три дрони на півдні Дніпропетровської області. В Кіровоградській області, за словами Гуменюк, є ураження обʼєкта критичної інфраструктури, люди не постраждали.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 2 квітня підрозділи мобільних вогневих груп Сил оборони України знищили дев’ять із десяти ворожих Shahed-136/131.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-