Секретар РНБО: Мета російських ударів - залякати населення

Секретар РНБО: Мета російських ударів - залякати населення

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Литвиненко наголосив, що мета російських ударів — залякати українське населення.

Як передає Укрінформ, про це він сказав на зустрічі з експрезидентом Хорватії Коліндою Грабар-Китарович, інформує пресслужба РНБО у Фейсбуці.

Повідомляється, що під час розмови сторони обговорили поточну ситуацію в Україні.

«Мета російських ударів – залякати населення. Наше завдання – захистити наші міста, і це вкрай складно без західної підтримки», — сказав Литвиненко.

Як зазначається, сторони окремо зупинилися на геополітичній ситуації у світі. Зокрема, торкнулися теми виборів у Європейському Союзі та США.

У пресслужбі інформують, що Грабар-Китарович наголосив на важливості протидії російським інформаційним кампаніям та на спробах Росії дестабілізувати ситуацію, зокрема, на Балканах.

Резюмуючи, експрезидент Хорватії запевнила у непохитності підтримки України на її шляху до перемоги над російським агресором, повідомляє пресслужба РНБО.

Читайте також: Російські терористи націлені на енергетичне знекровлення України - Зеленський

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський 26 березня звільнив Олексія Данілова з посади секретаря РНБО і призначив замість нього Олександра Литвиненка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-