Деякі угруповання військ у ЗСУ будуть переформатовані - Сирський

Деякі угруповання військ у ЗСУ будуть переформатовані - Сирський

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський заявив, що деякі угруповання військ будуть переформатовані.

Про це він написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Насамперед йдеться про управлінський кадровий потенціал, його грамотний та раціональний перерозподіл», – уточнив головнокомандувач.

За його словами, оптимізація військових організаційних структур, які безпосередньо беруть участь у відбитті російської збройної агресії, триває.

Тимчасові органи військового управління і райони відповідальності угруповань військ за десять років війни формувалися та змінювалися відповідно до оперативної обстановки й поточних викликів.

Нинішні організаційні заходи здійснюються з урахуванням досвіду бойових дій. Їхня головна мета – спростити та максимально підвищити якість і оперативність управління.

«Один з моїх пріоритетів – налагодження процесу ротацій особового складу бойових бригад. Зокрема, деякі військові частини беруть участь у відбитті збройної агресії російської федерації з перших днів повномасштабного вторгнення», – зазначив Сирський.

Читайте також: Сирський: Шукаємо асиметричні рішення, щоб отримати якісну перевагу над ворогом

Важливим він вважає також приділяти більше уваги питанням відпочинку бійців, доукомплектування озброєнням і військовою технікою, відновлення боєздатності бригад загалом.

«Цей процес уже запущено і в подальшому він буде лише нарощуватися», – запевнив головнокомандувач.

Як повідомляв Укрінформ, командування ЗСУ працює над тим, щоб пришвидшити впровадження в українському війську інноваційних технологічних рішень.

Фото: Military Media Center

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-