У Росії вирішили встановити системи ППО біля нафтопереробних заводів

У Росії вирішили встановити системи ППО біля нафтопереробних заводів

Укрінформ
У Росії вирішили захистити нафтогазові об'єкти за допомогою ракетних систем "Панцир" після того, як Україна останніми місяцями зосередила вогонь на російських нафтопереробних заводах та інших енергетичних об'єктах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Guardian з посиланням на Міненерго РФ.

"Чиновник російського Міністерства енергетики оприлюднив плани захисту нафтогазових об’єктів країни за допомогою ракетних систем після того, як Київ зосередив вогонь на російських нафтопереробних заводах та енергетичних об’єктах упродовж останніх місяців", – йдеться у повідомленні.

"Ми спільно працюємо, зокрема з колегами з Росгвардії, щодо прикриття об'єктів, зі встановлення, відповідно, систем захисту типу "Панцир", – повідомив директор департаменту з розвитку газової промисловості міненерго РФ Артем Верхов.

Читайте також: Росія втратила близько 600 тисяч барелів через удари України по НПЗ - Bloomberg

Як повідомляв Укрінформ, 17 березня у Краснодарському краї РФ безпілотники атакували нафтопереробний завод у місті Слов'янськ-на-Кубані, внаслідок чого виникла пожежа.

Раніше дрони Служби безпеки України атакували три НПЗ у Самарській області РФ. Ідеться про Новокуйбишевський, Куйбишевський та Сизранський НПЗ. .

Внаслідок ударів українських безпілотників по російських нафто-переробних заводах близько 600 тис. барелів щоденних нафтопереробних потужностей РФ було виведено з ладу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-