У тактиці ворога залишаються точкові ракетні удари - ОК «Південь»

У тактиці ворога залишаються точкові ракетні удари - ОК «Південь»

Укрінформ
У тактиці росіян залишаються поодинокі точкові ракетні удари, так вони випробовують наші системи протиповітряної оборони.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомила керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк.

«В тактиці ворога залишаються поодинокі точкові ракетні удари. Вчора по Запорізькій області було спрямовано ракету з літака тактичної авіації. Це знов було випробовування наших систем ППО», – сказала Гуменюк.

Вона зазначила, що робота ворога значна по лівому і по правому берегу Дніпра. За її словами, на лівому березі окупанти намагаються вибивати наші підрозділи, але продовжують економити бронетехніку.

Керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» зауважила, що під час штурмів, які минулої бойової доби провели росіяни, їх втрати становили до 80% складу штурмових груп.

Крім того, вона нагадала, що тепер у зоні відповідальності Оперативного командування «Південь» ще й Запорізька область. Гуменюк поінформувала, що тут за минулу бойову добу росіяни провели 9 штурмів у напрямку Роботиного.

Гуменюк також повідомила, що в Херсоні ворог продовжував обстріли, але ця ніч була відносно спокійна. За її словами, тут ворог зосередився на іншому – збирав інформацію з акваторії Чорного моря, запускаючи БПЛА розвідувального типу.

Читайте також: Артилерія, авіація та РСЗВ: військові повідомляють про посилення обстрілів на Сумщині

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 19 березня 2024-го ліквідували вже близько 432 тисячі 390 російських загарбників, 840 з них – за останню добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-