Президент: Цьогоріч маємо вийти на максимальне оборонне виробництво за час незалежності

Президент: Цьогоріч маємо вийти на максимальне оборонне виробництво за час незалежності

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що нинішнього року Україна має вийти і вийде на максимальне українське оборонне виробництво за весь час незалежності.

Як передає Укрінформ, про це він сказав у своєму вечірньому відеозверненні.

«Провів Ставку. Була доповідь Головкома щодо основних напрямків дій. Куп’янський напрямок, наші напрямки на Донеччині, південні напрямки. Аналіз динаміки щодо боєприпасів - логістика в армії стала відчутно ефективнішою», - сказав Зеленський.

Глава держави поінформував про доповіді на Ставці Міністерства оборони і Мінстратегпрому щодо контрактів на постачання зброї та снарядів як від країн партнерів, так і власного виробництва.

«На цей рік маємо вийти та вийдемо на максимальне українське оборонне виробництво за весь час незалежності. І щороку незмінно будемо додавати цього нашого потенціалу - очевидна стратегічна перспектива України», - сказав Президент.

Читайте також: Зеленський зустрівся із сенатором Гремом - обговорили роль американської допомоги Україні

Він висловив вдячність усім, хто працює заради цього, віддаючи власні сили, та хто допомагає: кожному лідеру , кожній державі, кожній комапнії світу, які з Україною.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський на Ставці Верховного головнокомандувача Збройних сил України у понеділок заслухав доповіді головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського і Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-