Зеленський: Україна посилюється снарядами, дронами, ракетами, системами РЕБ

Зеленський: Україна посилюється снарядами, дронами, ракетами, системами РЕБ

Укрінформ
З кожним днем Україна посилюється снарядами, дронами, ракетами, системами РЕБ власного виробництва. І з кожним днем стає все більше далекобійної сили.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час вечірнього відеозвернення, передає Укрінформ.

«Мав нагоду подякувати працівникам нашого оборонного комплексу – людям, які присвятили своє життя українській силі, які роблять нашу зброю, що проявляє себе на фронті, на морі, в ударах з повітря по російській системі війни. Дякую за українські снаряди, гармати, за дрони, за наші ракети, за наші системи РЕБ. За все те, що допомагає нашим воїнам битись і береже життя України та українців. Буде ще більше нашої зброї. Снарядів, наших дронів, наших систем РЕБ», - зазначив Зеленський.

Читайте також: З кожним днем ми накопичуємо все більше такої потрібної сили, далекобійної сили -Зеленський

Він додав, що сьогодні зустрічався з працівниками одного з оборонних підприємств. «Це люди, які знайшли спосіб, як нашій державі посилитися. Суттєво. І з кожним днем ми накопичуємо все більше цієї сили. Такої потрібної сили – такої далекобійної нашої сили», - наголосив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Президент України Володимир Зеленський підписав закон, який врегульовує правову колізію в оборонних закупівлях між Аудиторською службою та постачальниками в питанні включення прибутку у контракти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-