Концентрації російських військ на Бєлгородському напрямку немає - Синєгубов

Концентрації російських військ на Бєлгородському напрямку немає - Синєгубов

Укрінформ
Концентрації російських військ на Бєлгородському напрямку на тлі бойових дій, які ведуть “РДК”, “Свобода Росії” та “Сибірський батальйон”, зараз немає.

Про це повідомив на пресконференції начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

“Характер бойових дій, інтенсивність на Куп'янсько-Лиманському напрямку не змінилася. Як ми з вами вже проговорювали, днями було фактично повне затишшя. Далі вони знову відновилися. Ми це пов'язуємо з тим, що там проходять ротацію, відновлення підрозділи окупантів, які просто втрачають внаслідок ефективної роботи наших Збройних сил свою боєздатність. З приводу можливої концентрації військ на півночі нашої території, на Бєлгородському напрямку, то ми такої концентрації наразі не спостерігаємо навіть у зв'язку з активністю їхніх внутрішніх певних історій”, — сказав Синєгубов.

Читайте також: Російська влада блокує евакуацію цивільних із Бєлгородської області - ГУР

Як повідомляв Укрінформ, зранку у вівторок, 12 березня, легіон «Свобода Росії», «Російський добровольчий корпус» і «Сибірський батальйон» зайшли в Курську і Бєлгородську області РФ у рамках спільної операції.

14 березня легіон «Свобода России» повідомляв про знищення двох військових складів ЗС РФ в смт Тьоткіно Курської області, після чого там почалась пожежа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-