Міноборони та DeepStateUA домовились про швидкий обмін інформацією про зміни на фронті

Міноборони та DeepStateUA домовились про швидкий обмін інформацією про зміни на фронті

Укрінформ
Міністерство оборони і DeepStateUA підписали меморандум про співпрацю, щоб забезпечити Збройні сили України актуальною інформацією про зміни на лінії фронту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство оборони.

DeepStateUA – це аналітичний проєкт, що висвітлює інформацію про перебіг російсько-української війни за допомогою інтерактивної онлайн мапи бойових дій.

DeepStateMap.Live дає можливість стежити за змінами лінії фронту й перебігом воєнних дій та містить позначки щодо статусу різних територій: захоплені, звільнені, щойно звільнені чи сірі зони.

За словами заступниці міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Катерини Черногоренко, Міноборони зацікавлене використовувати найкращі практики IT-проєктів задля підвищення обороноздатності держави. Співпраця з DeepStateUA дозволить швидко і ефективно накопичувати та обробляти необхідні дані перебігу воєнних дій.

Співзасновник проєкту DeepStateUa Роман Погорілий наголосив, що мапа проєкту – це не просто позначення, а суспільна увага, потреба і життя людей, адже нею користуються різні служби та військові у своїй роботі.

"Разом з Міністерством оборони ми зможемо працювати більш ефективно задля нашої спільної перемоги", – підкреслив він.

Читайте також: У Міноборони готові до найтіснішої співпраці з європейськими оборонними інституціями

Як повідомляв Укрінформ, Агенція оборонних закупівель Міністерства оборони оголосила у Prozorro відбір постачальників для придбання 154 позашляховиків типу Pick-Up.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-