У Нікопольському районі внаслідок артобстрілу загинув підліток

У Нікопольському районі внаслідок артобстрілу загинув підліток

Фото
Укрінформ
У Нікопольському районі Дніпропетровської області внаслідок артилерійського обстрілу загинув 16-річний хлопець, ще один молодий чоловік перебуває у лікарні у тяжкому стані.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

«Загинув 16-річний хлопець. Ще один, 22 років, у лікарні. «Важкий». Це наслідки ранкового удару росіян по Червоногригорівській громаді, що на Нікопольщині. Окупанти обстріляли її з артилерії», - написав очільник ОВА.

За його словами, внаслідок обстрілу пошкоджено приватний будинок, господарську споруду, лінію електропередачі та газогін.

В Офісі Президента розповіли подробиці обстрілу.

"Страшні наслідки російського обстрілу росіян по Червоногригорівській громаді на Нікопольщині. Вранці росіяни вдарили артилерією по селу Придніпровське. Загинув хлопець — 16 років. Його звати Ярослав. Він навчався у Дніпрі і приїхав до бабусі та родини на вихідних. Його брат Назар зараз у реанімації у важкому стані”, - написав заступник керівника ОП Олексій Кулеба.

Лікарі роблять все, щоб врятувати хлопця. Зазначається, що місцева та обласна влада якнайшвидше нададуть компенсацію.

Читайте також: На Херсонщині за добу внаслідок обстрілів загинули двоє людей

Як повідомлялося, вночі у Криворізькому районі Дніпропетровської області російський БпЛА влучив у промислове підприємство, ще п'ять дронів були збиті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-