Ворог продовжує тиснути у районі Часового Яру та намагається виявити слабке місце - Євлаш

Ворог продовжує тиснути у районі Часового Яру та намагається виявити слабке місце - Євлаш

Укрінформ
Російські війська у районі Часового Яру продовжують тиснути - за добу зафіксовано 15 бойових зіткнень.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник пресслужби оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Ілля Євлаш, передає Укрінформ.

За його словами, противник в цей район направляє резерви, також завдає авіаційних ударів, атакує українські позиції дронами.

Євлаш заявив, що загалом на Бахмутському напрямку ворог здійснив 563 обстріли позицій ЗСУ.

«Нам вдалося ліквідувати 124 окупанти та ще 92 зразки озброєння і військової техніки», - сказав він. На Лиманському напрямку ворог дещо знизив свою інтенсивність, намагається закріпитися поблизу Сеньківки. Крім того, він перекидає війська у райони Тернів, Ямполівка, де зараз ведуться активні бої. Ворог хоче виявити там слабку місцину, намагається продавити її, наразі безуспішно», - сказав речник.

За минулу добу ворог 6 разів використовував свою тактичну авіацію. Зокрема Су-34, та КАБи, дрони-камікадзе та «Шахеди»,- додав він.

Окрім того, ворог завдав 621 обстріл по позиціях ЗСУ на цьому напрямку, відбулося 12 бойових зіткнень. Всі атаки були відбиті, підкреслив речник.

Читайте також: Ворог активізувався на Херсонщині, але додаткових ударних угруповань не спостерігається - Гуменюк

Як повідомлялося, Сили оборони знищили на цьому напрямку 373-х окупантів та ліквідували 76 одиниць озброєння та техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-