Україна продовжить операції в Росії, щоб змінити її режим - Буданов

Україна продовжить операції в Росії, щоб змінити її режим - Буданов

Укрінформ
Україна має працювати над видозміненням режиму в Росії, який становить загрозу для всього світу.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов під час форуму "Україна. Рік 2024".

"Не слід вірити, що режим в Росії розхитається якось там природним чином, сам по собі. Цього не відбудеться. Без нашої допомоги це нереально абсолютно. Що таке стабільність режиму в РФ для нас і для світу? Це є загроза, це є реальна небезпека. Тому цілком зрозуміло, що наявність сталого того самого режиму, який є зараз, це буде постійно небезпекою для світу в майбутньому. З цього виходить дуже простий висновок: ми маємо працювати над видозміненням цього режиму. Для цього ми працюємо вже, ви це розумієте і, думаю, всім зрозуміло, як відбуваються ті чи інші події на території РФ. Повірте, вони будуть продовжуватись. І чим більше Росія буде вести проти нас відкриту війну, тим більше всіляких подій буде відбуватись на її території. Які дії ми будемо робити? Це продовження тих операцій, які тривають зараз, нарощування їх обсягу, їх темпу я б сказав, що багато в чому залежить від здатності нашого ОПК, але, на щастя, він розвивається досить таки потужно останнім часом. І ще раз кажу: допоки буде тривати війна у нас, будуть проблеми всередині РФ», - зазначив Буданов.

Читайте також: Буданов пообіцяв загарбникам нові сюрпризи у Криму

Як повідомляв Укрінформ, в Україні триває форум "Україна. Рік 2024". Основні теми форуму — досягнення українських цілей у війні, розвиток Сил оборони й безпеки України, робота українського оборонно-промислового комплексу, забезпечення економічного зростання та інтеграції України до світових ринків, реалізація Української формули миру, гарантії безпеки для України та захист життів наших людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-